اشپزی برتر

غذای بندری؛ چكوی میگو با سوراغ

غذای بندری؛ چكوی میگو با سوراغ

وب سایت شور وشیرین: سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود. 1-در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه زردچوبه، فلفل یا ادویه كاری را بیفزائید و كمی تفت دهید. 2-سپس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را – كه از یك ساعت قبل خیسانده‌اید – اضافه كنید و تفت دهید. حالا سور...

ادامه مطلب

طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر

طرز تهیه کباب چنجه با سس سیر

وب سایت روزیاتو: کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود. یکی از پرطرفدارترین کباب ها، چنجه است که ما در ادامه این مطلب، روشی جدید برای پخت آن را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد. مواد لازم:     ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت     ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده     نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز     ۱ قاشق چایخوری زیره سبز     نصف قاشق چایخوری پاپ...

ادامه مطلب

2 نوع غذای حرفه ای مخصوص مبتدی ها

2 نوع غذای حرفه ای مخصوص مبتدی ها

ماهنامه سفره ایرانی: اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، نگران نباشید. قرار نیست فقط غذاهای ساده را بپزید. ما در این مطلب به شما دو نوع غذای حرفه ای را آموزش می دهیم که با وجود اینکه تازه کار هستید، بتوانید به خوبی از عهده آن برآیید. پیراشکی مرغ مواد لازم: آب: یک پیمانه شیر (ترجیحا پرچرب): یک پیمانه شکر: یک ق س خمیرمایه خشک: یک ق س تخم مرغ (درشت): 2 عدد خامه ترش یا ماست ساده: یک چهارم پیمانه کره (ذوب شده): 60 میلی گرم نمک: یک...

ادامه مطلب

در ایران از چلوکباب محبوب تر، غذایی نیست

در ایران از چلوکباب محبوب تر، غذایی نیست

هفته نامه کرگدن – نیوشا طبیبی: درباره عالیجناب چلوکباب؛ از زمان صفویه و برپایه گزارش هایی که از جهانگردان اروپایی در دست است، خوردن پلو و چلو با گوشت بریان شده، بسیار معمول بوده است. نزد ایرانیان هیچ خوراکی مقبول تر و ماکول تر از چلوکباب نیست و از این حیث، هیچ غذای دیگری به پای آن نمی رسد. من به عمر چهل و اندی سال خود، هموطنی ندیده ام که مشتاق و بلکه شیفته چلوکباب نباشد و دعوت به خوردنش را رد کند. به جایش گیاهخواران مومن و...

ادامه مطلب

بوقلمونی های شگفت انگیز

بوقلمونی های شگفت انگیز

ماهنامه همشهری تندرستی: اگر می خواهید دچار بیماری هایی از قبیل سرطان، ام اس، افسردگی و … نشوید مصرف گوشت بوقلمون را به برنامه غذایی تان اضافه کنید. طبق آزمایش هایی که محققان انجام داده اند، فسفر موجود در گوشت بوقلمون بسیار بیشتر از میگو است و این گوشت فاقد اوره و اوریک اسید است. آن قدر فواید این گوشت بسیار است که گفتنش در اینجا نمی گنجد. به خاطر این همه فوایدی که این گوشت دارد، ما این مطلب را به غذاهایی که با بوقلمون درست...

ادامه مطلب

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی

وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سس خردل در پخت این ماهی به دو منظور استفاده می شود، هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد.   مواد لازم:     گوجه فرنگی ۶ عدد     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری     ترخون خشک یک و نیم قاشق چای خوری     شکر  نوک انگشت     نمک  به میزان لازم     فلفل سیاه به میزان...

ادامه مطلب

لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان

لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان

وب سایت نمناک: لنجو یا ماهی آب پز یکی از غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است. در سیستان به دلیل وفور ماهی تنوع زیادی در تهیه ماهی وجود دارد. به این دلیل ماهی را به 4 روش آماده می کنند. ماهی تنوری (ماهی کباب)، ماهی سرخ کردنی، لنجو با آب و لنجو با دوغ. در مطلب زیر لنجو توضیح داده شده است. مواد لازم: پیاز روغن دوغ ماهی زردچوبه، نمک و فلفل آچار زابلی    طرز تهیه: 1-پیاز را سرخ می کنیم بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آچار و دوغ را ه...

ادامه مطلب

این غذاهای محلی را امتحان کنید

این غذاهای محلی را امتحان کنید

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها را می توانید برای مهمانی های اعیانی تان هم درست آماده کنید. خورش ترشه سماق غذای محلی مازندرانی ها مواد لازم: سینه مرغ: 3 عدد سبزی خورشی: 500 گرم پیاز: 2 عدد لوبیا قرمز: یک دوم پیمانه آبغوره: یک دوم پیمانه سماق: 5 ق س غوره: یک دوم پیمانه سیر: 5 حبه نمک: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. سیرها ...

ادامه مطلب

فیلم: سه مدل صبحانه با نوتلای خوشمزه

فیلم: سه مدل صبحانه با نوتلای خوشمزه

برترین ها: صبحانه وعده غذایی مهمی است شما می توانید با نوتلا یک صبحانه ی خوشمزه و دلچسب تهیه کنید. در این مطلب سه مدل صبحانه با نوتلا را به شما آموزش داده ایم.   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد. سایت اشپزی جدیدترین اموزش های اشپزی جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید     ...

ادامه مطلب

فیلم: طرز تهیه خوراک سالمون و اسفناج در فر

فیلم: طرز تهیه خوراک سالمون و اسفناج در فر

برترین ها: خوراک سالمون و اسفناج غذای فوق العاده مقوی و خوشمزه ای است که طرز تهیه ی آن را در این ویدیو آورده ایم.   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید. در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد. سایت اشپزی جدیدترین اموزش های اشپزی جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید     ...

ادامه مطلب