کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیم
تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.

خانه » اشپزی برتر » کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیم
کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیم

کله جوش؛ غذایی گرم و سرشار از کلسیم

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

[ad_1]

وب‌سایت آشپزباشی: کله جوش از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. کله جوش از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایران است. این غذا طبعی گرم دارد و سرشار از کلسیم و فسفر است و بیشتر در ماه های سرد سال خورده می شود.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     نعناع خشک  ۳ قاشق غذاخوری
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     کشک  ۱ کیلوگرم
  •     گردو  ۲۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •    فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:

1-در قابلمه ای روی حرات متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. به آن نعناع خشک و زردچوبه بزنید.

2-کشک را به همراه ۳ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده ، بگذارید تا مواد بجوشد و غلیظ شود.

3-حرارت را کم کنید و گردو را اضافه کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید تا برای ۱۵ دقیقه قل بزند.

4-کله جوش را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه نان سرو کنید. می توانید آن را با تکه های گردو، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی کله جوش:

1– پیاز را خرد کنید.

2-برای سالمتر بودن غذا می توانید از روغن کنجد استفاده کنید.

3– گردو را چرخ کرده و یا خیلی ریز خرد کنید.

[ad_2]

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
پیج شخصی ادمین در اینستاگرام