پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسوی
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خانه » اشپزی برتر » پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسوی
پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسوی

پارفیت پنیر و لیموناد؛ دسر با احساس فرانسوی

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

[ad_1]

طرز تهیه:

1-بیسكویت‌ها را به‌طور مساوی در 6 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید.

2-آن‌گاه خامه، 100گرم از شكر و 1 قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، 1 قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

3- سپس پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.

4-حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید اینك مایه فراهم كرده را در لیوان‌ها، روی بیسكویت بریزید، به گونه‌ای كه نیمی از حجم لیوان‌ها از مایه پر شود.

5-اینك روی لیوان‌ها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیم‌بند شود. حالا آب، شربت توت‌فرنگی، باقیمانده شكر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

6-باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود.

7-همینكه مخلوط به دست آمده قدری خنك شد، 2 قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوان‌ها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

8-سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حباب‌هائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینك آن را نیز در لیوان‌ها بریزید، روی پارفیت‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

9-اكنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل كنید.

[ad_2]

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
پیج شخصی ادمین در اینستاگرام