خانه » اشپزی برتر » نان سیر و ریحان پنیری؛ برای شما که سیر دوست ندارید!

اطلاعیه سایت

نان سیر و ریحان پنیری؛ برای شما که سیر دوست ندارید!

نان سیر و ریحان پنیری؛ برای شما که سیر دوست ندارید!

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


وب‌سایت سوران: آدم ها به دو دسته تقسیم می شوند، یا سیر دوست دارند، یا سیر دوست ندارند. اما در این مطلب طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری را به شما آموزش می دهیم که حتی اگر سیر هم دوست نداشته باشید، باز هم نمی توانید از این نان بگذرید.

مواد لازم:

  • ریحان (ریز شده) 1 تا 2 قاشق چای خوری
  • سیر (خرد شده) 2 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان (رنده شده) 2 قاشق غذاخوری
  • کره (نرم شده) 115 گرم (نصف لیوان)
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • برگ سیر (ریز شده) 4 قاشق غذاخوری
  • نان فرانسوی (یا باگت) 1 عدد

 

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه:

1-ابتدا داخل ظرفی مناسب 2 عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.

2-نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.

3-مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.

4-روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید (در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).

5-حال نان را 6 تا 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.

 

1-در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید.

2-میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.

3-در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.

4-میتوانید مواد داخل نان را با شیر مخلوط کرده و دوباره به همراه مواد داخل آن قرار دهید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)