طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک
ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خانه » اشپزی برتر » طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک
طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

[ad_1]

1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .

3. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .

4. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

5. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .

7. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .

8. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد .

[ad_2]

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
پیج شخصی ادمین در اینستاگرام