samandehi.ir ثبت شده در ستاد ساماندهی
خانه » اشپزی برتر » طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

اطلاعیه سایت

طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .

3. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .

4. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

5. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .

7. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .

8. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد .

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)