تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی است
خانه » اشپزی برتر » طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی
طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی


وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سس خردل در پخت این ماهی به دو منظور استفاده می شود، هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد.

 

مواد لازم:

  •     گوجه فرنگی ۶ عدد
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     ترخون خشک یک و نیم قاشق چای خوری
  •     شکر  نوک انگشت
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس مایونز  ۳۳/۱۰۰ پیمانه
  •     آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
  •     نان تست  ۳ برش
  •     فیله ماهی ۴ تکه
  •     سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

 

ماهی با گوجه فرنگی کبابی

طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری ترخون خشک شده، شکر، نمک و فلفل سیاه را روی گوجه ها بریزید و بعد با هم ترکیب کنید. سپس گوجه ها را مرتب کنید، به نحوی که سمت بریده شده ی آن ها رو به بالا باشند. سینی را در فر بگذارید و آن ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کبابی کنید.

3- در این میان، سس را آماده کنید. در کاسه ی کوچکی، سس مایونز را با نصف قاشق چای خوری ترخون خشک شده و آبلیمو ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

4-تکه های نان رابه همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا خرد و یکدست شوند.

5-در کف سینی فر، فویل آلومینیومی پهن کنید و آن را با روغن زیتون چرب کنید. فیله های ماهی را روی فویل بچینید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. کمی سس خردل روی هر یک بمالید و بعد نان پودر شده را روی آن ها پخش کنید و با دست آن ها را فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند.

6- فیله های ماهی را برای ۶ تا ۸ دقیقه، تا زمانی که مغز پخت و طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.

7-  فیله های ماهی را به همراه گوجه های کبابی و سس آماده شده سرو کنید.

 

نکات:

1– گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و از وسط نصف کنید.

2– به روغن زیتون اضافی برای پخت ماهی ها نیاز دارید.

3– از ۴ عدد فیله ماهی دلخواه، هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

 

 


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
کانال فاز سنگین | استاتوس شاخ