سوپ سبزیجات فصل
سایتی متفاوت با همه ی سایت های ایرانی | بروزترین مطالب روز دنیا
خانه » اشپزی برتر » سوپ سبزیجات فصل

اطلاعیه سایت

سوپ سبزیجات فصل

سوپ سبزیجات فصل

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


وب‌سایت آشپزباشی: این سوپ بهترین راه استفاده از سبزیجات فصل در دسترس تان است. به راحتی می توانید از سبزی های مورد نظرتان در آن استفاده کنید. مثلا به جای اسفناج از پیازچه، یا به جای نخود فرنگی از باقالی یا لوبیا سبز استفاده کنید. هیچ محدودیتی ندارید. از تهیه و خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     پیاز  ۱ عدد متوسط
  •     کرفس  ۲ شاخه
  •     تره فرنگی  ۱ عدد متوسط
  •     سیر  ۲ حبه
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیب زمینی  ۳ عدد متوسط
  •     بادمجان  ۲ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     آب سبزیجات  یک و نیم لیتر
  •     نخود فرنگی  ۱۰۰ گرم
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •     برگ نعناع  قدری

سوپ سبزیجات فصل

طرز تهیه:

    1-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و پیاز، کرفس، تره فرنگی و سیر خرد شده را در آن بریزید، حرارت را کم کنید و با درب نیمه باز برای 10 تا 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند. هر از گاهی مواد را هم بزنید.

   2- سیب زمینی و بادمجان ها را به همراه نمک و فلفل سیاه به سایر مواد اضافه کنید. آب سبزیجات گرم (یا عصاره ی سبزیجات حل شده در آب جوش) را روی سبزیجات بریزید. آن را بجوشانید. سپس حرارت را به متوسط رو به پایین کم کنید و برای 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند.

   3- نخود فرنگی و برگ های اسفناج را به آن ها اضافه کنید و برای 4 دقیقه دیگر تا نخودها نرم شوند، بپزید.

   4- قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را برای چند دقیقه کنار بگذارید. سپس سوپ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شود، بزنید. آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل بزنید.

   5– برای سرو، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن نعناع خرد شده بپاشید. در صورت تمایل روی سوپ تکه های نان تست شده بپاشید.

نکات:

1-
پیاز، کرفس و تره فرنگی را خرد کنید.

2– سیر را ریز خرد کنید.

3– سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه بادمجان ها به ابعاد ۲ سانتی متری برش دهید.

4- آب سبزیجات را گرم کنید. می توانید به جای آب سبزیجات از یک عدد عصاره ی سبزیجات استفاده کنید. آن را در یک و نیم لیتر آب جوش حل کنیم.

5– از برگ های کوچک اسفناج استفاده کنید.

6– برگ های نعناع را خرد کنید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)