سالاد اسفناج با بال دودی
آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خانه » اشپزی برتر » سالاد اسفناج با بال دودی
سالاد اسفناج با بال دودی

سالاد اسفناج با بال دودی

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

[ad_1]

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

سالاد اسفناج با بال دودی

مواد لازم:

  •    بال دودی وکیوم شده: یک بسته
  •    اسفناج: 500 گرم
  •    پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: حدود 10 ورق
  •    رب انار: دو قاشق غذاخوری
  •    سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری
  •    آب: سه قاشق غذاخوری
  •    سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته
  •    روغن زیتون:100 میلی‌لیتر
  •    مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته
  •    ذرت در صورت تمایل: یک قوطی

روش تهیه:

1. برگ‌های اسفناج را پاک کرده و تمیز می‌شوییم. ورقه‌های پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف می‌کنیم.

2. چهار تا پنج برگ اسفناج را کنار هم قرار داده یک ورق پنیر روی آن می‌گذاریم و همه اینها را با هم لوله می‌کنیم.

3. در انتها می‌توانیم برای اینکه لوله‌ها به‌راحتی باز نشوند دورتادور آن را با یک تره یا پیازچه گره بزنیم. بال‌های کبابی را از داخل بسته باز کرده به همراه لوله‌های اسفناج و پنیر آماده شده داخل یک ظرف به شکل زیبا تزئین می‌کنیم.

4. روی آن را ذرت یا مغز تخمه آفتابگردان به دلخواه ریخته سپس کنار می‌گذاریم و سس را آماده می‌کنیم.

5. رب انار، آب، سرکه، روغن زیتون و سبزی سالاد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند؛ احتیاج به همزدن زیادی دارد تا سس یکدست و مطلوبی به دست آید سپس سس را روی مواد می‌دهیم و سرو می‌کنیم.

[ad_2]

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
پیج شخصی ادمین در اینستاگرام