سایتی متفاوت با همه ی سایت های ایرانی | بروزترین مطالب روز دنیا
خانه » اشپزی برتر » سالاد آسیایی با پنیر سرخ شده و نودل

اطلاعیه سایت

سالاد آسیایی با پنیر سرخ شده و نودل

سالاد آسیایی با پنیر سرخ شده و نودل

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: نودل یکی از موادی است که غذاها و سالاد های متنوعی با آن می توان درست کرد. معمولا در غذاهای آسیایی از نودل استفاده می شود. یک نوع سالاد آسیایی را به شما آموزش می دهیم که در آن از پنیر سرخ شده استفاده شده است.

سالاد آسیایی با پنیر سرخ شده

مواد لازم:

  •    نودل 1 بسته
  •     آب جوش 2 پیمانه
  •     فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده 4/1 پیمانه
  •     کنسرو ذرت 8/1 پیمانه
  •     آناناس خرد شده 4/1 پیمانه
  •    پنیر کبابی چهارگوش خرد شده 6 تکه
  •     پودر تخم گشنیز 8/1 قاشق چایخوری
  •     فیله گوساله خلالی خرد شده 150 گرم
  •     پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
  •     روغن کنجد

روش تهیه:

1. نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای‌های رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.

2. حال نودل‌ها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.

3. در انتها فیله‌های تفت داده شده را اضافه می‌کنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار می‌دهیم و به آرامی مخلوط کنید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)