خانه » اشپزی برتر » خوراک هویج با مغزِ دانه‌ ها؛ پیش غذای مفید

اطلاعیه سایت

خوراک هویج با مغزِ دانه‌ ها؛ پیش غذای مفید

خوراک هویج با مغزِ دانه‌ ها؛ پیش غذای مفید

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


وب‌سایت شور و شیرین: خوراک هویج با مغز دانه ها یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. مخصوصا برای کودکان که خیلی مفید است.

 

 مواد مورد نیاز:

  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • هویج خلالی خرد کرده 2 عدد درشت
  • کدوسبز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
  • قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
  • سیر له کرده 2 حبه
  • زنجفیل رنده کرده یک تکه 2 سانتیمتری
  • برگ گشنیز و نعنا 1دسته کوچک
  • سس لوبیاچیتی 3 قاشق سوپخوری
  • سس سویا 2 قاشق سوپخوری
  • شکر قهوه‌ای و سرکه برنج 2 قاشق سوپخوری
  • کنجد 2 قاشق سوپخوری
  • مغز تخمه آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری
  • تخمه کدو 2 قاشق سوپخوری

خوراک هویج با مغزدانه‌ها

 

طرز تهیه:

1. روغن، هویج، کدو و قارچ را در تابه مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.

2. آن‌گاه سیر و زنجفیل را بیفزائید و یک دقیقة دیگر مواد را روی حرارت تفت دهید. حالا برگ‌های گشنیز و نعنا را با سس لوبیا‌چیتی مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید.

3. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس سویا، شکر قهوه‌ای، سرکه برنج و مغزجات را بریزید.

یادآوری1: برای تهیه سس لوبیاچیتی؛ 3 قاشق سوپخوری لوبیاچیتی پخته، یک عدد پیاز کوچک رنده کرده و یک پیمانه پوره گوجه‌فرنگی را میکس کنید، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه روی حرارت بپزید.

یادآوری2: بهتر است دانه کدو را قدری در تابه تفت دهید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)