خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (4)
ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خانه » اشپزی برتر » خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (4)
خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (4)

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (4)

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

[ad_1]

مجله آشپزی مثبت: تابستان كه مي‌شود دلمان ديگر خورش و خوراك و غذاهاي آب‌دار نمي‌خواهد. همه ما در ماه رمضان از ترس گرسنه شدن در همان دو وعده افطار و سحر آنقدر غذاهاي سنتي و مقوي خورده‌ايم كه حالا دلمان تنوع مي‌خواهد. در این مطلب روش تهيه چند مدل غذاي سبك و متفاوت را پيشنهاد داده‌ايم كه درتهيه همه‌شان يك فرمول واحد وجود دارد؛ اينكه قبل از مرحله پخت همه را اول بايد بقچه‌پيچ كنيد و بعد بپزيد. تنوع اين مدل غذاها كم هم نيست.

دلمه مرغ

صغري ملك‌زاده:

مواد لازم براي 6تا 8 نفر:

  • 4 عدد ران مرغ
  • 1پيمانه مخلوط كنسروي ذرت، هويج و نخودفرنگي
  • 4 ق س روغن زيتون
  • 2 ق س آبليمو يا آب يك عدد ليموي تازه
  • 1/2 پيمانه فلفل دلمه‌اي خرد شده
  • 2 عدد پياز
  • 3 تا 4 ق س جعفري خرد شده
  • 2 ساقه پيازچه (خرد شود)
  • 2 ق س پنير پيتزا (در صورت تمايل)
  • به مقدار لازم ادويه، پودر سير، آويشن، نمك و فلفل

بپیچ و بپز (4)

طرز تهیه:

1. ابتدا بايد مراحل آماده‌سازي را انجام دهيد؛ به اين ترتيب كه هر ران مرغ را بدون آنكه پوستش را بكنيد بشوييد و بعد از آنكه به طور كامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بيرون آوريد. يك عدد پياز را هم پوست كنده و خرد كنيد. سپس در ظرف درداري دو قاشق سوپخوری روغن زيتون، آبليمو، نمك و فلفل و پياز خرد شده را بريزيد و با دست يا قلم موي مخصوص آشپزي داخل ران‌ها را به اين مخلوط آغشته كنيد حالا در ظرف را بگذاريد و سه تا چهار ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه‌دار شود. پياز ديگر را هم ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

2. تابه‌اي آماده كنيد و دو قاشق سو‌پخوري روغن در آن بريزيد و اول پياز خرد شده و سپس بقيه مواد خرد شده را همراه با نمك ، ادویه ،پودر سیر، آویشن و فلفل در آن كمي تفت دهيد. اين مواد داخل دلمه مرغ است.

3. حالا با قاشق مواد را داخل هر كدام از ران‌ها بريزيد و ران‌ها را عين بقچه پيچيده و به حالت برگردان داخل تابه بچينيد. در آخر مايه‌اي را كه مرغ‌ها را در آن خوابانده بوديد، روي مرغ‌هاي داخل تابه بريزيد. در تابه را بگذاريد و مدت يك ساعت تا يك ساعت و نيم حرارت دهيد. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.



سوشي

رضا هاشمی:

مواد لازم:

  • 1 پيمانه برنج كته
  • 2 ق س سركه برنج
  • 1/4 ق س واسبي (پودر خردل سبز كه طعم تندي دارد)
  • يانوري(جلبكي كه در مرداب مي‌رويد)
  • 40 گرم گوشت (مي‌توان ماهي جايگزين كرد)
  • 40 گرم ميگو  
  • 40 گرم‌آووكادو(خرد‌شده)  
  • 40 گرم سبزيجات (هويج، ترب،كدو  و جوانه )


بپیچ و بپز (4)


طرز تهیه:

برنج كته شده داغ را روي سيني ريخته و سركه برنج را به آن اضافه كنيد. بعد هم بزنيد تا كاملا با برنج مخلوط شود. نيم ساعت صبر كنيد تا برنج و سركه سرد شود. جلبك را روي تخته كار پهن كرده و برنج را روي آن پخش كنيد. ماهي،‌ميگو، آووكادو و سبزيجات  را به سليقه خودتان به برنج داخل برگ اضافه كنيد.

سپس برگ پرشده را  با دست به صورت لوله بپيچيد و بعد با چاقو دو سانتي‌متر به دو سانتي‌متر برش دهيد و درون بشقاب بچينيد و واسبي را هم كنار ظرف بگذاريد. مي‌توانيد سس سويا را هم با اين غذا سرو كنيد. ماهي ، گوشت و ميگو در اين غذا بايد خام سرو شود ولي شما مي‌توانيد بنا به ذائقه خودتان آنها را نيم‌پخت سرو كنيد.

يه‌جور ديگه

اگر جلبك پيدا نكرديد از برگ مو استفاده كنيد.


رول استيك بالزاميكي با سبزيجات

مواد لازم براي 8 تا 10 عدد رول:

  • 1 كيلو گوشت گوساله استيكي (به صورت ورقه‌هاي نازك بريده شود)
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • 3 ق س سس ورستر‌شاير
  • ادويه گوشت به مقدار لازم
  • 1 ق س روغن زيتون مخصوص سرخ كردن
  • مواد لازم براي سبزيجات داخل رول:
  • 1 عدد هويج
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 1/2 یک كدوي درشت
  • 5 تا 6 عدد پيازچه
  • 2 حبه سير
  • 1 ق چ سبزيجات معطر

مواد لازم براي سس بالزاميك:

  • 2 ق چ كره
  • 2 ق س موسير رنده شده
  • 1/4 پيمانه سركه بالزاميك
  • 2 ق س شكر قهوه‌ای
  • 1/4 پيمانه آب گوشت

بپیچ و بپز (4)

طرز تهیه:

1. ورقه‌هاي گوشت را با نمك، ادویه گوشت، فلفل و سس ورستر‌شاير طعم‌دار كنيد و ۳۰ دقیقه بگذاريد تا سس به خوردش برود. در اين فاصله زماني تمام سبزيجات را به صورت خلال‌هاي بلند خرد كنيد. فقط حواس‌تان باشد طول سبزيجات خرد شده بايد از عرض نوارهاي استيك بيشتر باشد. سير را هم رنده كنيد و كنار بگذاريد. براي آماده كردن سس، كره را داخل تابه بريزيد و موسير را روي شعله ملايم دو دقيقه تفت دهيد تا شفاف شود. سپس بقيه مواد لازم سس را اضافه کرده، با هم خوب مخلوط كنيد. سس را تا زماني حرارت دهيد كه حجم آن نصف شود. حالا سس آماده است. آن را به كاسه‌ای منتقل كنيد.

2. روغن زيتون مخصوص سرخ كردن را در همان تابه بريزيد و سير رنده شده را در آن به مدت چند دقيقه تفت دهيد. حرارت را زياد كنيد و هويج، فلفل دلمه‌ای و كدوی نواري شده را در روغن تفت دهيدو سبزیجات معطر را هم به مواد اضافه کنید.البته نيازي به سرخ كردن پيازچه نيست. بعد از اينكه سبزيجات نيم‌پز شدند آنها را به صورت دسته هایی در آورید، با یک نوار گوشتی ببندید و با خلال دندان فيكس شان كنيد. هر كدام از اين رول‌ها را داخل تابه‌ای كه قبلا در آن روغن ريخته بوديد قرار دهيد. سپس در تابه را بگذاريد و روي اجاق گاز قرار دهید و صبر كنيد تا گوشت بپزد. نيم ساعت قبل از پايان مرحله پخت مقداري از سس را روي گوشت بريزيد و باقيمانده را هم موقع سرو روي رول‌ها بريزيد. فقط يادتان باشد خلال‌ها را جدا كنيد.

[ad_2]

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
پیج شخصی ادمین در اینستاگرام