خانه » اشپزی برتر » خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (2)

اطلاعیه سایت

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (2)

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (2)

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


مجله آشپزی مثبت: تابستان كه مي‌شود دلمان ديگر خورش و خوراك و غذاهاي آب‌دار نمي‌خواهد. همه ما در ماه رمضان از ترس گرسنه شدن در همان دو وعده افطار و سحر آنقدر غذاهاي سنتي و مقوي خورده‌ايم كه حالا دلمان تنوع مي‌خواهد. در این مطلب روش تهيه چند مدل غذاي سبك و متفاوت را پيشنهاد داده‌ايم كه درتهيه همه‌شان يك فرمول واحد وجود دارد؛ اينكه قبل از مرحله پخت همه را اول بايد بقچه‌پيچ كنيد و بعد بپزيد. تنوع اين مدل غذاها كم هم نيست.

بقچه چینی

معصومه  افرازه:

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 1 بسته نودل     
  • 2 /1 عدد فلفل سبز بزرگ
  • 1 پیمانه کرفس خلال شده
  • 2 /1 پیمانه هویج خلال شده متوسط  
  • 1 پیمانه قارچ خلال شده  
  • 1عدد پیاز خلال شده   
  • 1 پیمانه جوانه ماش
  • 1/2 سینه مرغ خلال شده (به دلخواه)
  • خمیرفیلو به تعداد لازم  
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 4 /1 پیمانه سویا سس      
  • تره یا پیازچه برای تزیین بقچه
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

بپیچ و بپز (2)

طرز تهیه:

1. نودل را در ظرفی قرار دهید و مقداری آب جوش روی آن بریزید تا حدی که روی نودل را بپوشاند، بعد از سه دقیقه نودل آماده می‌شود.

2. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در آن بریزید و تفت دهید و مرغ خلالی (در صورت تمایل) را هم بریزید تا نرم شود.

3. هویج، کرفس، قارچ و فلفل سبز را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید. هم بزنید تا سبزیجات کمی نرم شود. در انتها جوانه ماش ، نمک و فلفل را هم بیفزایید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید .

4. خمیر فیلو را به شکل مربع  ببرید. از مایه سبزیجات و کمی نودل روی خمیر قرار دهید. خمیر را به‌صورت بقچه جمع کنید و با تره یا پیازچه دور آن را ببندید. تمام بقچه‌ها را به همین صورت آماده کنید.

5. در ظرفی نسبتا گود روغن بریزید وروی حرارت بگذارید. بقچه‌ها را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بقچه‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.در ظرفی که می‌خواهید غذا را در آن سرو کنید، کمی سس سویا بریزید و بقچه‌های سرخ شده را روی آن بچینید. 

یه جور دیگه

اگر خمیرفیلو در دسترس نداشتید، می‌توانید خودتان خمیر را با ترکیب 2 پیمانه آرد، 60 گرم کره و مقداری شیر یا آب سرد (به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد) درست کنید.



نوار گل

شیرین ایرجی:

مواد لازم برای لایه میانی:

  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ ق س جعفری ساتوری شده
  • ۳ ق س پنیر پیتزا رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل


مواد لازم برای خمیر:

  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ ق چ نمک
  • ۱ ق چ خمیرمایه فوری
  • مقداری آب گرم  به میزانی که آرد خمیر شود


مواد لازم برای رومال کردن:

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 ق م زعفران
  • 1 ق س شیر
  • به میزان لازم کنجد


بپیچ و بپز (2)


طرز تهیه:

1. ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز و سیر داخل مخلوط‌کن یا غذا ساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود.   مخلوط مرغ  را با جعفری، پنیر پیتزا، مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کرده  ورز دهید. حالا در ظرف را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کمی سفت شده  و آماده شود.

2. آرد را با نمک و خمیرمایه فوری مخلوط‌کنید. حالا کم‌کم آب گرم را تا جایی به آرد  اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.  روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن با وردنه خوب باز کنید. حالا به کمک چاقو نوارهایی به عرض یک سانت برش بزنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و  سینی فر را با مقداری روغن خوب چرب کنید.

3. اندازه یک نارنگی از خمیر مرغ  بردارید و آن را گرد کنید. حالا دور آن  نوارهای خمیری بپیچید و سپس داخل سینی فر بگذارید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل آماده کنید.  در انتها یک عدد زرده تخم‌مرغ را با شیر و کمی زعفران در یک کاسه کوچک خوب مخلوط‌کنید، سپس بقچه ها  را رو مال کنید. کمی کنجد هم روی  آنها بریزید.

4. سینی را داخل فر بگذارید. دمای آن را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بقچه‌ها حاضر شوند. در انتها 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی بقچه‌ها  هم کمی طلایی شود.

ادامه دارد…

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)