مرجع کد و ابزار وب

ابزار ساخت کد پاپ آپ نیو تب

تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی است


خانه » اشپزی برتر » تجربه سرمای زمستان با «شیرینی هویج و بادام»
تجربه سرمای زمستان با «شیرینی هویج و بادام»

تجربه سرمای زمستان با «شیرینی هویج و بادام»

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


وب‌سایت شورو شیرین: حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.

مواد لازم:

  • پودر شكر 125 گرم
  • هویج رنده كرده  2 عدد بزرگ
  • زنجفیل تازه رنده كرده 1 قاشق چایخوری
  • بادام خردكرده  150 گرم
  • آرد  300 گرم
  • نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
  • بیكینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ  2 عدد
  • كره 125 گرم
  • پودر پسته 2 قاشق سوپخوری

 

شیرینی هویج و بادام 

طرز تهیه:

 

1. پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیكینیگ‌پودر را الك كنید، در مركز آن حفره‌ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

2. اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یك را به هم بچسبانید.

3. اكنون خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : دانلود جدید 96
کانال فاز سنگین | استاتوس شاخ