خانه » اشپزی برتر » تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟

اطلاعیه سایت

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


مجله آشپزی مثبت – عاطفه حدودی: برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

پنکیک لبو

مواد لازم:
 

  • 1 پیمانه آرد
  • 2 ق س عسل
  •  1/2 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  •  3 عدد لبوی کوچک
  • 1 ق چ بیکینگ‌پودر

طرز تهیه:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ به‌این‌ترتیب که اول آرد، بیکینگ پودر،شیر و  تخم‌مرغ​ را هم زده  در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد عسل و لبوی رنده شده یا پوره شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه پنکیک آماده شد، به مدت 5 دقیقه بگذارید در یک ظرف شیشه‌ای استراحت کند.

2. حالا تابه‌ای را کمی چرب کنید و به‌اندازه‌ای که می‌خواهید از مایه درون تابه بریزد. وقتی مایه پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و حباب بزند. وقتی دو طرف پنکیک خوب پف کرد آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)