تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی است
خانه » اشپزی برتر » آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف

اطلاعیه سایت

آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف

آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید


وب‌سایت شور وشیرین: آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

 

 مواد مورد نیاز:

  • نخود و لوبیا 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه
  • عدس یك‌دوم پیمانه
  • گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم
  • پیاز 1 عدد درشت
  • بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • كشك 1 پیمانه
  • سیر سرخكرده 4 حبه
  • نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

آبگوشت كشك بادمجان (گرمسار)

 

طرز تهیه:

1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

2. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.


بهترین مطالب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : مهدی جباری (نکا)